Ellen DeGeneres kamp for at redde konen Portia efter spiseforstyrrelse udløste organsvigt

Celebrity News

Dit Horoskop Til I Morgen

Da Ellen DeGeneres og Portia de Rossi første gang klappede øjnene på hinanden til en fest i 2001, var det kærlighed ved første blik.



Men fastlåst i grebet om en ødelæggende spiseforstyrrelse og bange for at offentliggøre sin seksualitet, ville der gå tre lange år, før Portia kunne fortælle Ellen, hvordan hun virkelig havde det.



[Jeg vidste, at Ellen var den] da jeg første gang lagde øjnene på hende, men jeg var lukket og meget, meget bange for, at hvis jeg talte om at være homoseksuel, ville det være slut på min karriere, så jeg var ikke ved at date den mest berømte lesbiske i verden, 'ville hun senere huske.



Fra at have fået at vide, at hun var nødt til at tabe sig som barnemodel, havde Portia, 47, led af spiseforstyrrelse siden hun var 12 - hun sultede sig selv før et stort job og bingede det andet, det var slut.

hvad er dag prik kommer itv

Det var kærlighed ved første blik for Ellen DeGeneres og Portia de Rossi, men det tog dem flere år at komme sammen (Billede: IF)

Og da hendes store gennembrud kom som advokat Nelle Porter i 1998 juridisk drama Ally McBeal, sendte følelser af utilstrækkelighed og frygt for, at hendes seksualitet blev offentliggjort, en spiral.



Hun mødte sin bror til middag og spiste & apos; praktisk talt alt på menuen & apos; efter hendes første dag på sættet, inden hun bingede på junkfood alene i sin bil og tvang sig til at kaste op.

'Jeg hadede at rense. Det var straf, at jeg ikke kunne holde mig til en diæt, 'sagde hun tidligere til online -dokumentarer, It Got Better.

'Jeg hadede at binge, [men] binging gav mig et øjeblik en lettelse, fordi jeg virkelig havde sultet.



Portia havde kæmpet med en spiseforstyrrelse siden hun var 12 (Billede: WireImage)

'Psykologisk ville jeg bare fylde tomrummet. Men udrensningen, udrensningen fik mig til at føle mig mere patetisk end bare at have fejlet endnu en kost. '

kendis storebror 2013

Mortified over at være ude af stand til at passe ind i de minimale dragter på et skud, vendte hun sig derefter til obsessiv slankekure og motion og i år 2000 vejede den 5ft 7 skuespillerinde kun 5st 12lbs.

Men hendes bror var så chokeret over hendes stramme ramme, da hun vendte hjem til Australien til jul, at han brød i gråd.

Hun huskede: 'Han så mig træne i gymnastiksalen, og han så, hvor udmattet jeg ville blive.

På hendes mørkeste sted faldt Portias vægt til under 6

På hendes mørkeste sted faldt Portias vægt til under 6 (Billede: WireImage)

'Jeg havde aldrig set ham græde før, men han brød bare sammen og sagde, at du kommer til at dø ... Det punkterede sådan et besat sind i den anorektiske tankegang, og det fik mig til at prøve at blive lidt sundere.'

Men et år senere gik hun over på sættet til filmen Who Is Cletis Tout? og en lægeundersøgelse viste, at hun led af skrumpelever, østeoperose og organsvigt.

'Hun hadede sig selv,' sagde Ellen senere til OPrah Winfrey. 'Jeg mener, hun hadede sig selv. Jeg ved det ikke, jeg ser på hende, og jeg tænker bare, & hvordan har du nogensinde - jeg mener, hvordan vidste du ikke, hvor fantastisk du var? & Apos; Det er hjerteskærende. '

Portia kom i genoptræning, men hendes dæmoner var der stadig.

Hun sagde: 'Bare fordi jeg stoppede med at sulte mig selv, betød det ikke, at jeg ikke længere havde en spiseforstyrrelse. I stedet svingede pendulet den anden vej. Jeg overvældede groft og blev stærkt bulimisk. Jeg gik fra 82lb til 168lb (12.) på ti måneder. '

Portia var afhængig af ekstrem slankekure og motion (Billede: Ron Galella Collection via Getty Images)

Alt ændrede sig imidlertid, da hun genoprettede forbindelse til Ellen ved et fotoshoot i 2004, og tv -stjernen & apos; tog pusten fra sig & apos ;.

Det var aldrig sket for mig i mit liv, hvor jeg så nogen og [oplevede] alle de ting, du hører om i sange og læste om i poesi. Mine knæ var svage. Det var fantastisk, 'huskede hun tidligere.

Den samme nat løb så ind i hinanden igen ved VH1's Big in & apos; 04 awardshow, hvor de talte og hurtigt indså, at attraktionen var gensidig.

Og Portia krediterer sin kone med at redde hende fra hendes spiseforstyrrelse -helvede, og forklarede, hvordan Ellen så, hvem hun var under hendes hud og & apos; nåede ind og trak mig ud & apos ;.

Ellen og Portia sluttede igen til i 2004 og har været sammen lige siden

Ellen og Portia sluttede igen til i 2004 og har været sammen lige siden (Billede: GC Images)

euro 2016 vægkort bbc

Læs mere

Bedste udvalg af showbiz lange læsninger
Forbandelse over de frække piger Kylie Minogue & apos; broken & apos; ved brud Robbie og Garys fejde

Portia skrev i sin selvbiografi Unbearable Lightness: A Story of Loss and Gain og sagde: 'Jeg mødte Ellen, da jeg var 168 kilo, og hun elskede mig. Hun så kun personen indeni. Mine to største frygt, at være tyk og at være tyk og at være homoseksuel, førte til, når jeg indså det, til min største glæde.

'Når jeg sidder stille og stille og takker universet for alle velsignelserne i mit liv, starter jeg med Ellen og slutter med mine lår. Jeg takker min krop for ikke at straffe mig for det, jeg har lagt den igennem, og for at være et sundt kar, hvor jeg får oplevet dette smukke liv.

'Jeg tror, ​​hendes kærlighed til mig er så ubetinget, at det faktisk får mig til at føle, at jeg måske burde begynde at acceptere mig selv for præcis, hvem jeg er, for det ser hun ud til.

Se Også: