Donald Trump topper Googles billedsøgeresultater for 'idiot', og det er alt sammen takket være de amerikanske punkrockere Green Day

Teknologi

Dit Horoskop Til I Morgen

Donald Trump hævdede engang, at han har en af ​​de 'højeste IQ'er', der findes, men nogen vil måske fortælle det til Google .



Ørneøjede internetbrugere har påpeget, at Donald Trump er det øverste billedresultat, hvis man søger på ordet 'idiot' - hvilket kan komme som et slag for det selverklærede 'stabile geni'.



Donald optræder i 6 ud af de 15 poster for ordet idiot for brugere i Storbritannien, ifølge Independent.



Den frække algoritmefejl har noget at gøre med Trumps nylige rejse til Storbritannien, hvor tusindvis af mennesker stod langs Londons gader for at protestere mod hans fire dage lange besøg.

hvor mange kalorier i en big mac
Donald Trump

Donald Trumps ansigt byder dig velkommen med en Google-billedsøgning efter 'idiot' (Billede: Getty)

Green Day's American Idiot er steget op på listen denne måned takket være Trumps besøg i Storbritannien (Billede: Getty Images)



Green Days ikoniske hymne American Idiot fra 2004 er steget op ad de britiske hitlister for at falde sammen med Trumps ophold.

Andragendet har opfordret brugere af sociale medier til at køb et eksemplar af singlen at vise deres utilfredshed over hans invitation til disse kyster fra den britiske regering.



Demonstranter samledes på Parliament Square for at protestere mod den amerikanske præsidents besøg (Billede: London News Pictures Ltd)

NME og Popsugar har alle skrevet artikler om kampagnen, der har hjulpet med at skubbe Trumps syn lige til toppen af ​​resultatsiden.

Andre indlæg til forespørgslen viser ansigtet på Green Day-frontmanden Billy Joe Armstrong såvel som Ash Sarkar, som for nylig blev kendt for at kalde GMB Britain-værten Piers Morgan for en 'idiot' på direkte tv i sidste uge.

datatal ='3' data-numberedMest læste
Gå ikke glip af

Se Også: