David og Victoria Beckhams nettoværdi - det svimlende formue -par har tjent

Celebrity News

Dit Horoskop Til I Morgen

David og Victoria Beckham er et af de mest berømte par i verden.



De har begge haft en utrolig succesrig karriere, som har set dem samle en svimlende formue på $ 900million eller £ 671.5million imellem dem.



David Beckham har en 20 -årig karriere som professionel fodboldspiller, så det ville aldrig mangle kontanter, men siden pensionering har han forgrenet sig til andre brancher og er nu en af ​​de bedst betalte tidligere atleter nogensinde.



Ex Spice Girl Victoria er nu en succesfuld modedesigner med sit eget mærke.

Sammen med deres fire børn nyder de et charmeret liv, der bor i luksuriøse palæer, med alle materielle ejendele, de måtte ønske, tilgængelige lige ved hånden.

De har imidlertid været ivrige efter at understrege, at de indpoder en stærk arbejdsmoral i deres børn for at få dem til at indse, at intet er gratis, og hårdt transplantat kan betale sig.



Victoria har tidligere sagt: Det har aldrig været en mulighed ikke at arbejde hårdt. De ser mor gå på arbejde, de ser far gå på arbejde, og de går i skole, og de skal arbejde.

Jeg kan godt lide at skubbe dem, fordi jeg vil have, at de opnår så meget som de kan, men jeg vil ikke presse dem så meget, at det gør dem alt for stressede.



Her er, hvordan parret har tjent deres millioner.

Hvad er David Beckhams nettoværdi?

David med sønnen Romeo (Billede: Instagram/davidbeckham)

Celebrity Net Worth hævder, at stjernen nu er omkring 450 millioner dollars værd, hvilket er 322,8 millioner pund-en forfærdelig figur.

De fleste af hans penge er blevet tjent gennem fodbold og spillede for hold som Manchester United, Real Madrid og L.A Galaxy.

Han var en af ​​de bedst betalte stjerner i løbet af sin aktive karriere og menes stadig at tjene penge på det nu.

Han har også udført omfattende modellerings- og salgsfremmende arbejde, takket være hans hjerte, der smelter hans flotte udseende og fortsætter med at underskrive nye kontrakter, hvor hans image -rettigheder rakker kontanterne.

Han har lukrative handler med Haig Club Whisky, H&M og Adidas, der holder hans offentlige image og bankkonto meget sunde.

I 2017 viste det sig, at han tjente en million pund om måneden og betalte sig £ 34k om dagen ... hvad brugte han det på?

Hans fodboldkarriere

Overordnet målscorer (Billede: )

David Robert Joseph Beckham blev født den 2. maj 1975 i Leytonstone af forældrene Sandra og David 'Ted'. Som barn elskede han fodbold og vidste altid, at han ville være fodboldspiller.

Hans forældre var vilde med Manchester United -tilhængere og ville rejse til Old Trafford, Manchester regelmæssigt fra London for at se spil.

David gik på en Bobby Charlton fodboldskole og vandt en træning med Barcelona i en konkurrence. Og så begyndte drømmen.

Efter at have gået på Tottenham Hotspurs of excellence -skole, fortsatte han med at spille for holdet.

Han underskrev for Manchester United som praktikant i 1991 og oplevede utrolig succes sammen med andre unge spillere som Ryan Giggs, Gary Neville og Nicky Butt. I 1993 underskrev han som professionel med klubben, og debuterede i UEFA Champions League i 1994.

Han debuterede i Premier League året efter og begyndte at spille professionelt, da han var 17 år i 2001. Han underskrev en kontrakt på 16 millioner pund for at blive hos Manchester United i de næste tre år.

Efter en utrolig karriere med klubben underskrev han med Real Madrid i 2003 i en kæmpe € 37million, omkring £ 32.3million, fireårig kontrakt.

Lidt ældre spiller for LA Galaxy (Billede: Getty Images AsiaPac)

Men han stoppede ikke der, i 2007 sluttede han sig til LA Galaxy for en rapporteret $ 32,5 millioner (£ 24,2 millioner) eller $ 6,5 millioner (£ 4,8 millioner) om dagen om fem år.

Han lånte til AC Milan og underskrev en fem måneders kontrakt Paris Saint-Germain, før han annoncerede sin pensionering i 2013.

Siden har David købt sit eget Major League Soccer Team i Miami. Davids forretning Beckham Miami United købte jord til at bygge et nyt stadion, og holdet forventes at begynde at spille i 2020.

Påtegninger og virksomheder

Med brandpartneren David Beckham omdefinerer og genopfinder annoncen de stereotype forventninger om hvornår, hvor og hvordan folk skal nyde whisky.

Skål med det i annoncen for hans Haig Club whisky (Billede: WENN.com)

David har været ansigt i mange kampagner fra Sainsbury's til Vodafone og Pepsi.

Han er partner og medskaber af Haig Club Whisky takket være sin kærlighed til drikken (og de penge han formodentlig kan).

Der er mange grunde til, at jeg ville være partner Diageo på Haig Club, og en af ​​dem er deres engagement i ansvarligt drikke, sagde han.

Jeg begynder at nyde whisky og har gjort det de sidste par år. Dette er den naturlige bevægelse - men der skal være bevægelse, tilføjede han på en ret forvirrende måde.

David har to virksomheder, Seven Global LLP og Footwork Productions, som begge sidder under paraplyen DB Ventures og Beckham Brand Holdings, som parret deler med deres ledelsesgruppe under ledelse af den tidligere Spice Girls -manager Simon Fuller.

Hvad er Victoria Beckhams nettoværdi?

Hun har et par kilo til sit navn (Billede: AFP)

Victorias nettoværdi menes nu at være omkring $ 450million eller £ 332million, ifølge Celebrity Net Worth.

Hun har tjent sin dollar gennem forskellige initiativer. Gruppen startede sin karriere som Spice Girl og havde enorm succes.

Hun fortsatte med at have en ikke så varslet solokarriere og forgrenede sig derefter til modeverdenen - det var altid en passion for hende.

VB har nu sit eget mærke. Hun har også udgivet en bog og har optrådt i forskellige tv -shows som Project Runway og American Idol.

Spice Girls og hendes musikkarriere

Spice Girls tilbage i deres storhedstid i midten af ​​90'erne (Billede: )

Victoria Caroline Adams blev født den 17. april 1974 i Harlow, Essex af forældrene Jacqueline og Anthony.

Hun blev opvokset i Hertfordshire, og efter at have set den musikalske film vidste Fame, at hun ville være inden for musik. Hendes forældre indskrev hende på en teaterskole, og hun fortsatte med at deltage i Laine Theatre Arts i Epsom og studere dans og modellering.

I 1994 besvarede hun en annonce i scenen og auditionerede for en ny gruppe.

Spice Girls, bestående af Geri Halliwell, Emma Bunton, Melanie Brown og Melanie Chisholm blev født, ligesom Girl Power og Posh Spice.

Deres første single, Wannabe, gik til nummer et i Storbritannien og yderligere 36 lande. De fortsatte med at have yderligere ni numre fra tre album, indtil de splittede i 2000. Det menes, at de tjente omkring 56 millioner pund om året på højden af ​​deres succes og yderligere 52 millioner pund på deres gensynsturné i 2008.

Victoria lancerede en solokarriere samme år og udgav et album med masser af hype, men ikke så meget succes. I 2004 havde hun opgivet musikken og fokuserede i stedet på mode.

Hendes modeimperium og andre ventures

Victoria Beckham

Victoria på catwalken (Billede: Rex)

Efter at have været stylet til inden for en tomme af hendes liv sammen med at pryde forsiderne på mange blade og hendes tidlige passion for mode, lancerede Victoria sit selvtegnede mærke i 2008.

hvilket jackass medlem dør

Fra begyndelsen med at designe kjoler har hun solgt separater, håndtasker og dufte i hovedlinjen og en billigere linje.

I 2012 blev det årlige salg også antaget at være omkring £ 60million, og hun er nu en fast del af modeuger over hele verden.

Men i 2017 blev det rapporteret, at Beckhams fælles forretning, Beckham Brand Holdings, registrerede et fald i overskuddet, hvilket tvang hende til at sænke priserne på uønskede aktier for at rydde det.

Dette blev nægtet, og en talsmand sagde, at reduktionerne simpelthen var normale afslutninger på sæsonen.

Udover at filme flere realityshows, filmede Victoria til Project Runway, Tysklands Next Top Model og American Idol som gæstedommer.

Hun har også udgivet to bøger: at lære at flyve i 2001 og modetipbibelen That Extra Half inch: Hair, Heels and Everything In-between i 2006.

Se Også: