Den nysgerrige sag om James Maddison: Man Utd U-turn, England kæmper og Leicester-beslutning

Fodbold

Dit Horoskop Til I Morgen

Da Leicester City forberedte sig på et crunch -opgør mod Manchester United på Old Trafford tirsdag aften, kunne James Maddison have forestillet sig, at han skulle vise sig i rødt frem for blåt. Selvfølgelig kalder de det Theatre of Dreams.



Opgøret er hurtigt blevet til et must-win-spil for Brendan Rodgers 'side, efter ikke at have slået 10-mands Southampton og et dårligt display i 4-2-nederlaget i hjemmet til Newcastle United i fredags.



Leicester har brugt hele sæsonen i Premier League top fire, men med kun tre kampe at vende står de over for muligheden for at gå glip af at blive fanget af folk som Liverpool og Everton i kampen om en Champions League -plads.



Med kampe mod Man United, Chelsea og Tottenham, der stadig venter, vil Midlands -outfittet være desperat efter, at Maddison genopdager sin morderiske berøring foran målet.

James Maddison var en af ​​de fremtrædende spillere for Leicester mod Manchester City

James Maddison var en af ​​de fremtrædende spillere for Leicester mod Manchester City (Billede: POOL/AFP via Getty Images)

Den 24-årige startede en stormende start på sæsonen eksemplificeret med en fantastisk afslutning i Foxes '5-2-afvikling af Manchester City på Etihad Stadium, men han er siden gået i stå.



Efter at have gået fra at blive kurtiseret af Premier Leagues bedste klubber til at blive droppet midt i kontroverser uden for banen, er hans fald fra nåde en spændende.

Så hvad sker der så? Her ser NEWSAM Sport på den nysgerrige sag om Maddison ...



Man United overfører renter

Ole Gunnar Solskjær signerede Bruno Fernandes efter at have afkølet sin interesse for James Maddison

Ole Gunnar Solskjær signerede Bruno Fernandes efter at have afkølet sin interesse for James Maddison (Billede: Manchester United via Getty Images)

Da Manchester Uniteds ønske om en naturlig playmaker steg, blev det indlysende, at Maddison ville være øverst på Ole Gunnar Solskjærs liste sammen med Jack Grealish.

Solskjær havde tempo i overflod i angreb med Marcus Rashford, Anthony Martial og Mason Greenwood, men hvad nordmanden virkelig manglede var en kreativ trussel, en nr. 10, der kunne fodre angriberne og chippe ind med deres egne mål.

Parret var unge engelske landskampe med et enormt potentiale, og der satte kryds i Uniteds bokse med hensyn til deres præference for at købe og udvikle britisk talent. Men efter at have været prissat af Leicester og Aston Villa, vendte United deres opmærksomhed andre steder.

I januar 2020 fik de deres mand og brugte £ 47,5 mio. På at snappe Bruno Fernandes fra Sporting Lissabon. Ved vurderingen af ​​hans 18 måneder i engelsk fodbold ville den populære opfattelse være, at de tog den korrekte beslutning.

Han underskrev en ny kontrakt frem til 2024, som synes at have alt andet end en ende på hans håb om at sikre et skridt med store penge. Efter Uniteds opfattelse kan de føle, at de har det bedre uden ham.

Sæsonen indtil videre

James Maddison har scoret 11 mål i alle turneringer

James Maddison har scoret 11 mål i alle turneringer (Billede: POOL/AFP via Getty Images)

Det har været en fin kampagne for Leicester og indtil for nylig også for Maddison.

Efter at have spillet bag Jamie Vardy og Kelechi Iheanacho i Rodgers foretrukne 3-4-1-2 setup, har Maddison nydt friheden til at strejfe rundt og skabe chancer bag strejkepartnerskabet.

jeremy o'connell storebror

Den tidligere Norwich -mand har spillet en indflydelsesrig del af deres søgen efter Champions League -kvalifikation og deres rejse til Europa League -knockout -stadierne, scoret 11 mål og registreret 10 assists.

Han blev nomineret til månedens spiller i januar efter at have scoret i fire på hinanden følgende kampe for kun at blive udstemt af Ilkay Gundogan efter hans målscorende heltemod for ligatopperne Manchester City.

Men i anden halvdel af sæsonen har hans form nosedived. Selvom han i gennemsnit har leveret et mål eller assisteret hvert 150. minut i ligaen, er der kun fulgt to bidrag siden 7. februar.

Hvis Leicester skal holde på fjerdepladsen og sikre sig en plads i næste sæsons Champions League, skal Maddison finde en måde at genfinde den form, han viste tidligere på sæsonen.

151 engel nummer betydning

Tilbageslag

Skader har hæmmet James Maddisons sæson

Skader har hæmmet James Maddisons sæson

Maddison har haft en række problemer at kæmpe med væk fra banen, hvoraf nogle har været selvforskyldte.

Efter at have trukket på hoften i september 2020, fik den Coventry-fødte mand desværre en tilbagevendende knæskade, der holdt ham ude af spillet i december og begyndelsen af ​​januar.

Men Foxes -stjernen havde kun sig selv skylden efter at have fundet sig selv i varmt vand med klubben og Rodgers for at deltage i en fest med Ayoze Perez og Hamza Choudhury i april, mens coronavirus -lockdown -foranstaltninger var på plads.

Trioen blev idømt bøder og faldt fra Leicesters opstilling til udebanekampen med West Ham, som de tabte med 3-2, og klubben fordømte spillerne for deres dårlige dømmekraft.

Det er bestemt ikke tilfældigt, at hans præstationer og ry har taget et hit siden nedfaldet fra hændelsen. Nu er det op til Maddison at komme tilbage på sporet.

England kæmper

James Maddison har kun vundet en enkelt cap for England

James Maddison har kun vundet en enkelt cap for England (Billede: Getty Images)

Gareth Southgate har det dilemma, som alle trænere ønsker at have: det vanskelige valg at vælge en trup med et væld af angrebstalenter til rådighed for ham.

Men Three Lions-chefen står over for et svært opkald om, hvorvidt han skal tro på Maddison, når han udnævner sin 26-mands trup til euro.

Der er hård konkurrence om en plads i midtbaneområderne, hvor Grealish, Foden og Mount næsten er garanteret deres pladser.

Det efterlader en gruppe spillere som Maddison, James Ward-Prowse og Jesse Lingard i limbo, da de desperat forsøger at overbevise Southgate om, at de er værdig til et sted til denne sommers internationale turnering.

Otte mål og fem assists i 28 ligakampe sætter Leicester-midtbanespilleren i samme effektivitetsgruppe som Foden og Grealish, men hans internationale holdkammerater finder et andet niveau, mens Maddison-kampe er blottede.

Derudover blev hans tilbagetrækning fra international tjeneste i november 2019 med henvisning til sygdom ikke modtaget godt i Englands lejr. Det faktum, at han kun har tjent en cap siden, tyder på, at han måske går glip af den sidste trup.

Se Også: