Coronavirus: Tesco øger skummetmælk og mange tilbud fra hylderne

Coronavirus

Dit Horoskop Til I Morgen

Tesco stopper med at sælge skummetmælk i sine butikker, da det effektiviserer, hvad der tilbydes for at sikre, at det kan lagre nok af de mest efterspurgte produkter.



Supermarkedet vil også midlertidigt øge de fleste af sine tilbud og multi-pack tilbud i et forsøg på at stoppe folk i panik med at købe under coronavirus-udbruddet, Det melder The Sun .



Det betyder, at kunderne snart kun kan vælge mellem skummetmælk eller sødmælk - i enten to eller fire halvliter flasker.



Tesco vil også forenkle sit toiletrullesortiment, idet mindst en leverandør bliver bedt om kun at sende pakker med ni ruller ind.

Rødtopmælk er måske ved at forsvinde (Billede: Getty Images)

Ændringerne er designet til at lade fabrikker skabe mere af hvert produkt frem for at variere emballage eller mængder som normalt.



Kæden siges også at øge ordrer med lokale mejerier for at beskytte forsyningen i Skotland, Wales og Cornwall.

Tesco vil også slippe af med mange af sine kampagner og multi-buy-tilbud i et forsøg på at stoppe folk med at bruge dem til at øge deres lagre, når efterspørgslen er stor.



Læs mere

Supermarked i coronavirus ændrer sig
Nye supermarkeds åbningstider Supermarkeder løfter restriktioner Hvem har stadig leveringspladser tilbage Er børn også tilladt i butikker

En Tesco -talsmand fortalte The Sun: Det er udfordrende tider, og vi står over for en hidtil uset efterspørgsel.

'Vi gør alt, hvad vi kan for at sikre, at kunderne får det, de har brug for, herunder at sætte købsgrænser for vores produkter og forenkle vores sortiment for at få flere af de mest populære produkter på hylderne.

'I det nuværende klima, når vi har en begrænset mængde lager, er kampagner som f.eks. Multikøb uansvarlige.

'Det betyder, at nogle produkter er gået tilbage til deres præ-promotion priser. Vi arbejder utrætteligt med vores leverandører for at opretholde udbuddet og holde butikkerne på lager.

Se Også: