Charlotte Dawsons 'hjertesorg' over afdøde far Les og 'tegn' siden hendes barns fødsel

Celebrity News

Dit Horoskop Til I Morgen

Charlotte Dawson vil for altid være 'sønderknust' over, at hendes baby søn aldrig vil møde sin elskede far - men han spiller stadig en stor rolle i sit barnebarns liv.



The Ex on the Beach and Celebs Go Dating-stjernen var kun otte måneder gammel, da far Les Dawson, der er genstand for en særlig ITV Lost Tapes-dokumentar i aften, tragisk døde i 1993.



Les var på en rutinemæssig hospitalsaftale i Manchester, da han pludselig døde af et hjerteanfald i en alder af 62 - med anden kone Tracy, der bragte Charlotte alene.



Charlotte har altid haft en særlig forbindelse til sin far - med Tracy, der holder videooptagelser af Les med sin nyfødte datter - og forloveden Matthew Sarsfield foreslået hende af en bronzestat af sin afdøde far.

Og Charlotte er fast besluttet på at holde sit minde i live for sin baby søn Noah, som hun bød velkommen tilbage i januar i år.

Siden hun blev mor for første gang har hun følt et endnu tættere bånd til Les og åbnet op for & apos; tegnene & apos; hun har modtaget fra sin afdøde far.



Les Dawson med nyfødte Charlotte Dawson

Les Dawson med nyfødte Charlotte Dawson (Billede: *)

Få de nyheder, du ønsker, direkte til din indbakke. Tilmeld dig et NEWSAM -nyhedsbrev her .



michael jackson kemisk kastration

Charlotte føler, at hendes far er 'rundt omkring hende' og ved, at han var sammen med hende under fødslen.

'Jeg tror, ​​at han helt sikkert var på det arbejdsværelse sammen med mig. Jeg føler virkelig, at han hjalp mig igennem det hele, 'afslørede hun.

'Jeg føler ærligt talt bare ham rundt omkring os. Jeg ved, at han altid er der og holder øje med os og holder øje med os hele tiden.

'Noah har det samme stjernetegn som min far, og han blev født præcis en uge før fars fødselsdag.'

Mens hun kom sig efter arbejdskraft på hospitalet, har Charlotte pakket den sene komiske morgenkåbe ind.

I en rørende hyldest til funnyman Les, fik Noah mellemnavnet Dawson og delte yndige snaps af hendes bundt af glæde en uge senere om, hvad der ville have været hans 90 -års fødselsdag.

Charlotte fødte baby Noah tidligere på året

Charlotte fødte baby Noah tidligere på året (Billede: charlottedawsy/Instagram)

Charlotte indrømmede, at det 'knækker hendes hjerte', at hendes far ikke er her for at være vidne til det særlige øjeblik og have en hygge med sit barnebarn.

Men den nye mor er overbevist om, at han stadig guider dem begge gennem livet.

1234 engel nummer kærlighed

I en tale til The Daily Star afslørede hun: Jeg har følt min fars tilstedeværelse, siden Noah har været her. Han er helt sikkert omkring os.

'Noah har det samme stjernetegn som min far, og han blev født præcis en uge før fars fødselsdag. Så jeg føler bestemt, at min far er omkring os og passer på os og vejleder os.

'Jeg er knust over, at min far ikke kommer til at møde Noah.'

Selvom det naturligvis er en meget glad tid, har der været et svært øjeblik, og reality -tv -stjernen har åbnet op om udfordringerne ved livet som ny mor uden hendes elskede far ved hendes side.

'Det har været hårdt, livet uden min far,' sagde Charlotte til The NEWSAM.

Les og Tracey Dawson med baby Charlotte

Les og Tracey Dawson med baby Charlotte (Billede: Sunday NEWSAM)

'Men nu hvor jeg har fået en lille baby, er det blevet endnu sværere, fordi Noah er hans barnebarn, og det er bare smertefuldt at vide, at de aldrig vil lære hinanden at kende. Den erkendelse må også være så hård for min mor.

'Han er dog helt sikkert omkring os, jeg kan mærke ham omkring os. Og jeg føler, at når Noah trækker i bestemte ansigter, ligner han min far, hvilket er så dejligt for mig. Det er som en trøst, og han er bestemt en karakter som sin bedstefar. '

En ting, Charlotte gjorde med det samme, var at tage baby Noah for at se bronzestatuen af ​​sin farsom stolt står i Lytham St Anne, Lancashire til ære for den legendariske komiker.

Charlotte og mor Tracy tog den lille Noah med på en spændende udflugt for at introducere ham til stjernens statue og få nogle snaps af dem sammen.

Ved siden af ​​de specielle fotos skrev Charlotte: 'Hvilken særlig dag i dag har været ... da Noah mødte sin bedstefar Les (godt hans statue obvs), men dette er starten på Noas traditioner

'Som I alle ved, går jeg til min fars statue til særlige fester, og jeg har vores smukke lille baba boyo med os nu.

'Hvor fantastisk. Jeg ville ønske, at han var her så dårligt, han ville have været den bedste bedstefar for dig ... men vi er så heldige, at Noah har så mange utrolige optagelser, at han kan lære sit blodige farfar at kende. '

Charlotte introducerede sin søn for statuen af ​​sin afdøde far

Charlotte introducerede sin søn for statuen af ​​sin afdøde far (Billede: Instagram/Charlotte Dawson)

Og hun har endda bemærket nogle slående ligheder mellem hendes afdøde fars ansigt og den lille Noas ansigt.

Charlotte skrev på Instagram og skrev: '(billede 3 Noah ligner at han laver mine fars ansigt [to grinende emojis] @noahdawsonsarsfield [tre blå hjerte -emojis]

'Kærlighed til, at der er chippeh bag mit hoved og min far ... det er et jævnligt blodig tegn'.

Det er ikke den eneste gang, Charlotte har sammenlignet parret, da hun delte en & apos; uhyggelig & apos; snap af Noah ser ud til at trække det signaturansigt, som hendes far blev berømt for.

Den stolte mor lagde et ærligt skud af hendes baby dreng, der sad i sin gyngestol og så temmelig træt ud.

Charlotte forklarede, at hun fik kuldegysninger, mens hun var på Facetime for at forlovede Matthew, da hun vendte sig om og opdagede, at hendes fire uger gamle søn trak nøjagtig samme stilling som Les.

Charlotte baby noah

Charlotte fik kuldegysninger, da hun vendte sig om og opdagede, at hendes fire uger gamle søn trak nøjagtig den samme positur, der gjorde hendes far til et husnavn (Billede: Instagram)

Les var berømt for at trække dette look ansigt

Les var berømt for at trække dette look ansigt (Billede: Rex -funktioner)

Ved siden af ​​snap skrev hun: 'FaceTiming -far på arbejde, og vores søde lille kerub forvandler sig til min far for et sekund i min fars ansigt. Mini Matt er mini Les i dette. '

Les vil blive hædret i aften i en ny ITV -dokumentar, der afslører unikke og tidligere usete familieoptagelser og klip af komikeren.

Charlotte og mor Tracy vil begge tale om manden, de værner om, samt hans livslange venner som Ruth Madoc og Gloria Hunniford, der afslører nogle store overraskelser undervejs.

Der vil også være bidrag fra berømthedsfans, herunder Brendan O & # 39; Carroll, Jason Manford, Omid Djalili og John Thomson.

*Les Dawson: The Lost Tapes sendes i aften på ITV kl. 21.00

Har du en historie at dele? E -mail webfeatures@trinityNEWSAM.com.

fa cup finalen hvilken kanal

Se Også: