BT skroter betalings-tv-pakker til fordel for fleksible bundter i Netflix-stil

Teknologi

Dit Horoskop Til I Morgen

Fra Netflix til Amazon Prime Video er streamingtjenester nogle af de mest populære muligheder for folk, der håber på at se film og tv-programmer i disse dage.



Nu, i håb om at konkurrere med disse tjenester, BT har meddelt, at de skroter sine betalings-tv-pakker til fordel for mere fleksible bundter.



TV-platformen har også fuldt integreret Now TV fra Sky i sine pakker for første gang.



BT siger, at opdateringerne gør det muligt for det at tilbyde det bredeste udvalg af tv-shows, film og sport til rådighed - inklusive sine egne BT Sport-kanaler, Sky Sports og streamingtjenester Netflix og Amazon Prime Video.

Cristiano Ronaldo Maria Dolores Dos Santos Aveiro

Det sagde, at de nye fleksible pakker vil give brugerne mulighed for at opgradere, nedgradere eller skrue på yderligere kanaler måned til måned, efterhånden som deres livsstil og seervaner ændrer sig.

Opdateringerne gør det muligt for BT at tilbyde det bredeste udvalg af tv-shows, film og sport til rådighed - inklusive sine egne BT Sport-kanaler, Sky Sports og streamingtjenesterne Netflix og Amazon Prime Video. (Billede: BT)



BT bekræftede, at den nye række af pakker ville starte ved £10 om måneden, og stige til £60 for den altomfattende VIP-pakke.

Marc Allera, administrerende direktør for BT's forbrugergruppe, sagde: 'Livet står ikke stille fra måned til måned, så det mener vi heller ikke, at vores kunders tv skal.



'Vores nye serie af tv-pakker samler de bedste premium-tjenester, fuldt fyldt med en bred vifte af prisvindende shows, de bedste live-sportsgrene i fantastisk 4K og de seneste must-see-film - alt sammen med fleksibiliteten til at skifte pakke hver måned - med hurtig og nem søgning for at finde det, du vil se.

'Så nu kan du med et klik på en knap tage Big Sport-pakken ud for at fange de bedste Premier League-kampe en måned og bytte den til VIP med en regnfuld skoleferie med familien den næste.'

BT meddelte, at deres søgefunktion også var blevet opdateret for at gøre det muligt for brugere at søge efter indhold på tværs af alle kanaler og streamingtjenester for første gang.

Hvor meget koster BT fleksible bundter?

BT udruller nye fleksible pakker, der giver brugerne mulighed for at opgradere, nedgradere eller skrue på yderligere kanaler måned til måned, som de finder passende.

Men hvor meget vil det koste?

Det nye udvalg af pakker starter ved £10 om måneden, og stiger til £60 for den altomfattende VIP-pakke.

Hvilke tilføjelser vil blive inkluderet?

Opdateringerne vil betyde, at BT-kunder vil få adgang til en bred vifte af tv-shows, film og sport via deres egne BT Sport-kanaler, Sky Sports og streamingtjenester Netflix og Amazon Prime Video.

michelle keegan nettoformue

Hvor kan det købes?

Kunder kan gå til bt.com/tv fra 21. februar for at vælge og gennemse tilgængelige tilføjelser til deres konto.

Denne artikel indeholder affiliate links, vi kan modtage en kommission på ethvert salg, vi genererer fra det. Lær mere

Seneste videnskab og teknologi

Pete Oliver, administrerende direktør for marketing for BT's forbrugergruppe, beskrev rækken af ​​opgraderinger som en 'game-changer' for kunderne ved at tilbyde flere valgmuligheder og frihed i det indhold, de kan få adgang til fra ét sted.

Teknologiekspert og industrianalytiker Paolo Pescatore fra PP Foresight sagde, at ændringerne ikke var en overraskelse, da tv-udbydere forsøger at bekæmpe konkurrencen fra fremkomsten af ​​streamingplatforme som Netflix og andre.

'Aggregation er den hellige gral. BT har gjort et fremragende stykke arbejde med at introducere nogle nye funktioner og samle nøgletjenester på ét sted. Dette vil give stærkt genklang hos brugerne,' sagde han.

'Det er sat til at blive et bumperår inden for video/tv-tjenester, da alle udbydere søger at differentiere deres tilbud. Mere så med ankomsten af ​​nye videostreamingtjenester som Disney+ og andre, der vender tilbage og styrker deres respektive tv-platforme.'

BT bekræftede, at de nye pakker ville blive lanceret den 21. februar.

datatal ='3' data-numberedMest læste
Gå ikke glip af

Se Også: