Big Brother -deltagere 2013: Sam Evans, Dexter Koh, Dan Neal, Gina Rio m.fl

Tv Nyheder

Dit Horoskop Til I Morgen

Big Brother 14 vinder

Sam, Gina og Dexter holdt os limet til vores skærme i 2013(Billede: Kanal 5)



Big Brother 14 var året, hvor den flinke fyr Sam Evans stjal vores hjerter - men det lykkedes ikke at vinde social social Gina Rio.



Med en & apos; Hemmeligheder og løgne & apos; tema, serien introducerede sin første nogensinde 'People's Puppet' i skuespilleren Michael, der skabte kaos på seernes indfald.



Zombier invaderede BB -huset og efterlod husfællerne at komme med en kur mod de døde i en række opgaver.

Luften blev regelmæssigt blå, da glamourmodellen Sallie og Gina låste horn cirka hvert tredje minut.

Mens Sam til sidst spredte kærligheden og bekendte sine følelser til Gina, modtog han et pludseligt tak som svar - i det mindste var hun høflig!



Seriens lavpunkt kom, da bokser Daley Ojuederie blev smidt ud efter at have været aggressiv over for glamourmodellen Hazel.

Her er nedgangen på BB14's fabelagtige 14:



hvad betyder 1113

Vinder Sam Evans

Sam Evans BB 14 Vinder 2013

Sam sejrede i BB14 (Billede: PA REX)

Butiksassistent Sam Evans, 23, var chokeret, da han tog præmien på 100.000 pund. Og vi var chokerede, da han meddelte, at han planlagde at give 25 procent til velgørende formål og 25 procent til familie og venner.

Dexter Koh

Dexter fra Big Brother

Dexter delte mening i huset (Billede: Kanal 5)

Dapper Dexter, 28, faldt for medhusmanden Charlie og var ikke genert med at lade hende vide det. Den kedelige 26-årige kunne have holdt publicisten Dexter i armlængdes længde på showet sluttede, men blev senere opdaget at dele en snog og forsvandt om natten på bagsiden af ​​en rickshaw.

Charlie krydser

Charlie opgave

Charlie nød en vilje-de/vil ikke have kontakt med Dexter i huset (Billede: Kanal 5)

Receptionisten Charlie trådte ind i huset med sin mor Jackie, da hun ville 'omfavne livet maksimalt' efter to kræftskræk, som førte til, at hun fik fjernet livmoderhalsen og æggestokken. Hun voksede tæt på Dexter, mens hun var i huset, og andre husfæller spekulerede på, om det var tilladt, om hun tog ham med.

Jackie Travers

Jackie Travers

Jackie beskyttede sin datter i huset

ggg vs canelo 2 undercard

Mor til to Jackie, 59, blev startet ud af huset efter regelmæssigt at falde ud med Callum over hans følelser for hendes datter. Hun stemplede den 28-årige 'vildledt' for at tro, at han havde en chance med Charlie.

Jemima Slade

Jemima

Cougar Jemima var på udkig efter en rig mand (Billede: Kanal 5)

Den 41-årige ejer et guldgraverwebsted og er en selvbekendt cougar. Hun fik alle slags problemer, da hun fortalte andre husfæller, at 'jeg ikke dater sorte mænd.'

Dan Neal

Og

Dan droppede sin politikarriere for berømmelse på BB (Billede: Kanal 5)

Tidligere seniorpoliti -detektiv Dan stoppede tilsyneladende Jimmy Saville -sexforespørgslen for at dukke op i BB -huset. Den 33-årige far til en dater nu X-Factor-stjernen Rylan Clark.

Gina rio

Gina

Gina insisterede på, at hun ikke var forkælet, selvom hun aldrig behøvede at arbejde (Billede: Kanal 5)

Gina, 24, dannede et tæt bånd med Dexter i løbet af hendes tid i huset. Socialisten - der modtager en godtgørelse på 10.000 pund om måneden fra sin forretningsmand far - var en kraftig minx og nød en række almægtige rækker med glamourmodellen Sallie.

Wolfy Millington

Wolfy Millington

Wolfy kolliderede med eks PC Dan (Billede: PA)

raseri vs vildere uk tid

Studerende Wolfy, 20, beskrev sig selv som 'en lesbisk, shaman og fiskerkvinde' og drømte om at blive vist på BB siden showet startede. Den digitale mediestuderende så hendes popularitet falde efter hendes anklagede Dan for at mobbe hende.

Sallie Axl

Sallie Axl bliver den første huskammerat, der er smidt ud af Big Brother -huset

Sallie Axl bliver den første huskammerat, der er smidt ud af Big Brother -huset (Billede: Getty)

Tatoveret glamourmodel og mor-til-en, Sallie var den første huskammerat, der blev smidt ud af BB-huset i 2013. Den 26-årige var involveret i flere rækker under sit korte ophold, men indrømmede, at hun ville 'forårsage lidt problemer'.

Callum Knell

Callum

Fodboldtræner Callum følte sig mobbet i huset (Billede: Kanal 5)

Callum, 28, hævdede, at Dexter 'mobbede og nedgjorde' ham under hans tid i huset. Situationen kom til hovedet, da børns fodboldtræner blev stillet mod sin nemesis i en bokseopgave.

Sophie Lawrence

Sophie_Lawrence

Sophie holdt sig ude af problemer i huset

Tandplejer Sophie, 20, var pigen, da nogen af ​​hendes husfæller havde et problem. Efter at have forladt huset åbnede østlondoneren om sit treårige forhold til Tom Partlett, der har cystisk fibrose.

Jack & Joe Glenny

Jack og Joe

Tvillingerne siger, at de er 'sjove, venlige og fede' (Billede: Kanal 5)

colin johnson store yarmouth

Identiske tvillinger og Tory -tilhængere, Jack og Joe, 18, tællede som en huskammerat og sluttede på fjerdepladsen. Efter at de blev smidt ud, klagede de over, at Dexter 'forværrede som helvede'.

Daley Ojuederie

Daley var ked af at blive smidt ud

Daley ked af det (Billede: Kanal 5)

Den 28-årige bokser blev smidt ud i den femte uge efter at have været aggressiv med Hazel under et skænderi. Hun slog hende på bagsiden, holdt hende om halsen og fastgjorde hende til sengen.

Hazel O & apos; Sullivan

(Billede: Kanal 5)

Den irske glamourmodel Hazel, 24, blev buet, da hun forlod huset, efter at fans bebrejdede hende for Daleys tidlige afgang. Siden hun forlod BB, har den krumme brunette været knyttet til One Direction's Niall Horan og TOWIE's Tom Pearce.

Her er et galleri med BB14's fabelagtige 14.

Big Brother -deltagere Serie 14 Big Brother 14 vinder Se galleri Vi tester et nyt websted: Dette indhold kommer snart

Se Også: