Bedste tv -tilbud i 2018 Boxing Day -salget

Black Friday

Dit Horoskop Til I Morgen

Tv er berømt billigt på Black Friday



Denne artikel indeholder tilknyttede links, vi modtager muligvis en provision på ethvert salg, vi genererer fra den. Lær mere



      Julen er færdig og støvet, men hvis du leder efter en sølvbeklædning, betyder det, at Boxing Day - og det er det berømte ledsagende salg - er her.



      De fantastiske rabatter er den perfekte mulighed for at shoppe for dyre teknologiske og elektriske varer som det helt nye smart -tv, du nu har lyst til i årevis.

      Hvis du har ledt efter at opgradere et stykke tid, men bare har holdt ud for en god handel, kan det nu være tid til at tage springet - især hvis du kan finde den rigtige aftale.

      De fleste britiske butikker har annonceret nogle banebrydende tilbud, men med så mange valgmuligheder for hvor de skal handle, kan det være svært at spore de rigtige tilbud.



      hvor meget er ksi værd

      Så vi har afrundet vores fem foretrukne TV -tilbud på Boxing Day nedenfor, der dækker alle prisklasser, fra £ 319 til over en stor, for at sikre, at der er lidt (eller stort) noget for enhver smag.

      Alle følgende forhandlere har i øjeblikket et Black Friday -salg, der inkluderer rabatter på tv'er:



      De bedste Cyber ​​Monday -tv -tilbud hidtil

      Samsung 49 'Ultra HD 4K Smart TV, £ 399 (var £ 759,99)

      Sådan en stor rabat!

      Ja, du læste det rigtigt, der er hele 360 ​​£ rabat på dette meget tilbud, hvilket betyder, at det nu kun er 399 £ - det betyder, at du næsten sparer lige så meget, som du betaler.

      gamle kvinder i strømper

      Og tænk ikke på, at bare fordi det har en enorm rabat, må det være lidt vrøvl, da det kan prale af masser af glade anmeldelser på webstedet (47 for at være præcis).

      Philips 55 '4K Ultra HD -tv, 1.199 £ (var 2.000 £)

      Vi kan ikke komme over denne

      Tidligere en massiv to grand, der er en svimlende 801 £ off denne filmisk tv -tv. Ultra HD Premium certificeret med et OLED -display, vi har aldrig set noget lignende før.

      Tilsyneladende har resten af ​​high street dog med John Lewis og TIL følger også trop med whopper -rabatten, som de begge også har det ned til 1.199 kr. Fra 2.000 kr.

      Hisense 50 'Smart 4K Ultra HD TV, nu £ 319 (var £ 379)

      En af de billigste muligheder

      Sæt dig til ro i et episk træk maraton, eller giv dine yndlingsboks i fantastiske detaljer med dette 50 tommer Hisense LED -tv, der i øjeblikket har £ 60 rabat.

      Selvom det måske ikke er årets største rabat, kunne vi ikke finde det billigere andre steder, hvor Amazon i øjeblikket tilbyder det til 394,89 kroner - og det inkluderer ikke levering!

      Toshiba 4K Ultra HD HDR LED Smart TV, £ 1199 (var £ 1619,98)

      Forestil dig at eje dette

      Prisskiltet er måske ikke for alle, men hvis du er ivrig efter at sprøjte en seriøs dollar ud på et nyt tv, er dette et top valg.

      Med over 400 £ rabat lover fjernsynet at bringe dig spændende livlignende billedklarhed, 4K UHD-tv viser fire gange flere detaljer end Full HD-modeller.

      Hisense 65 'Smart 4K Ultra HD TV, nu £ 569 (var £ 699)

      Der er over £ 100 rabat på dette

      Er der ikke noget, der ligner et nyt fjernsyn?

      Med virkelighedstro farver og kontrast til en uovertruffen følelse af realisme og dybde vil dette for alvor øge ante på dit serieafsyn, uanset om det er til afslapning i weekenden eller til store filmvisninger.

      Hvor kan jeg få de bedste Black Friday -tv -tilbud?

      Argus

      Argos vil have masser af Black Friday -tilbud (Billede: PA)

        Amazon

        Amazon er et af de store navne til Black Friday (Billede: PA Wire)

          John Lewis

          Shoppere venter på, at John Lewis -butikken åbner

          Vil du finde et billigt tv denne Black Friday? (Billede: Getty)

          emma fra venner nu

            Currys

            Gør et kup på tech giganter Currys i 2018

                Læs mere

                Black Friday 2019 - detailhandlere deltager
                Hvornår er Black Friday? Amazon Argus Currys PC World

                TIL

                AO tilbyder en fantastisk leveringstjeneste (Billede: E +)

                    Gode ​​råd til køb af tech på Black Friday

                      Opret en liste

                      Skitsér de tekniske emner, du har brug for eller ønsker, og lad være med at afvige fra det! Store mærker tilbyder ofte pakkerejser på Black Friday, og selvom det ser ud til at være en god investering på det tidspunkt, kan du sidde fast med ekstra tilbehør, som du aldrig vil bruge! Dette vil også betyde, at du er mindre tilbøjelig til at bruge for meget.

                      Sæt et budget og hold dig til det

                      Vi ved alle, hvor let det er at lade sig rive med udgifter, når det kommer til at købe de nyeste gadgets og dimser. Det er ligegyldigt, om du køber et Fitbit, iPhone eller hjemmeunderholdningssystem, sæt dig et klart og defineret budget - og hold dig til det! Det er let at tænke på, at det ikke betyder for meget at bruge 50 £ ekstra, men det kan alt sammen tilføre dig, hvis du bryder budgettet på en række poster - husk julen er lige om hjørnet.

                      Gør din research

                      De fleste mærker begynder at annoncere deres rabatter, før de går live i løbet af Black Friday -weekenden, så prøv at kigge online eller i butikken før datoen, og overvej de produkter, du er interesseret i at købe. Se altid efter værdikuponkoder på websteder som f.eks vouchercloud.com og HotDeals.com og ekstra rabatter, før du køber et produkt online også.

                      Brug tech til at købe tech

                      Der er ingen skam i at bruge dine eksisterende tech -varer til at købe mere tech - vi har alle gjort det! Du kan bruge din eksisterende telefon eller tablet til at downloade mærkevarer som f.eks Amazon som de vil have vil have dedikerede Black Friday tech landingssider, så du kan scanne gennem tilbud hurtigt på dagen.

                        Kontroller, om produktet er den nyeste version

                        Mange af de 'tilbud', du vil se på Black Friday, er en tidligere generation, eller de kan være produkter af dårligere kvalitet, som forhandleren ønsker at fjerne fra deres butikker! Det betyder ikke, at de ikke er investeringen værd, men det er værd at tjekke specifikationen mod nyere enheder for sikkerheds skyld.

                        Vær ikke bange for at købe

                        Panik sætter normalt ind, og de fleste mennesker vil prøve at købe alle deres tech -varer på fredagen, men husk, at tilbud næsten altid varer hele weekenden. Det er også værd at overveje, at mens Black Friday -weekenden er en kæmpe begivenhed i detailkalenderen, er der andre salgsarrangementer i løbet af året som f.eks. Amazon Prime Day. Hvis du ikke får din tech -handel på fredagen - kan det blive reduceret yderligere senere på året.

                        john torode og lisa faulkner

                        Betal sikkert

                        Hvis du handler online efter tekniske varer, skal du bruge et kreditkort eller Paypal . Hvis du bruger et kreditkort, skal du bruge et, der giver dig belønninger, f.eks. Lufthavnsmiljø eller værdikuponer, for at få penge ud af din shopping for at spare endnu mere.

                        *Denne artikel indeholder tilknyttede links, hvilket betyder, at vi kan modtage en provision på ethvert salg af produkter eller tjenester, vi skriver om. Denne artikel blev skrevet helt uafhængigt, se flere detaljer her

                        Se Også: