Det bedste lille fængsel i Storbritannien er et sjovt blik på livet bag tremmer

Tv Anmeldelser

Dit Horoskop Til I Morgen

Af alle de underlige forbrydelser, jeg har hørt om, ved at banke din ældre mor over hovedet med et sammenrullet Hej! bladet er deroppe. Du kunne virkelig ikke klare det.



Jeg undrer mig over, hvad mor og søn havde argumenteret om, for at hun skulle fortjene sådan en straf? Læser du for mange Meghan Markle -artikler?



Ikke desto mindre befandt Andrew Fielding sig på sit fjerde besøg i Isle Of Man's fængsel i Jurby.



Hokey cokey, har du ikke været hos os før? trælede fængselsbetjenten. Du skulle tro, at Andrew tjekkede ind på et hotel. Derefter sprang han til induktionsfløjen for at akklimatisere sig.

Dette var ITVs bedste lille fængsel i Storbritannien? onsdag, som besøgte Isle of Man's lock-up. Det kan prale af nogle af de hårdeste domme i Storbritannien.

Andre trivielle forseelser, der satte folk bag tremmer, var der ifølge indsatte, der angreb en måge, råbte på gaden og stjal en barnevogn. Formentlig en tom.



Lorraine er en af ​​de indsatte, der spiller i ITV -serien, sammen med sin bror Jonno og kæresten Goldie (Billede: ITV)

Det er generelt hårdere for al kriminalitet, sagde fængselsbetjent Maggie.



Der kan være hårde sætninger, men det så meget sjovere ud end det burde.

En af de 150 indsatte beskrev det som en mental institution, der skårede ungdomsklub.

Fængslet i Jurby på Isle of Man kan prale af nogle af de hårdeste domme i Storbritannien (billedet: George 'Stores' The Stores Officer) (Billede: ITV)

Der er en lækker sportshal, smukke haver, uddannelsescenter, fuldt udstyret one-stop-shop og fitnesscenter, og hver indsatte havde deres egen celle.

Verden er gået blød, det er alt sammen dejligt, sagde fængslets strålende sviende sikkerhedschef Margo Cain. De har ingen bekymringer om regninger, børnene eller konen. De spiller pool og dart, de ryger. De køber masser af slik. Det er for let.

Mange af de indsatte er familie og venner, da øen har en befolkning på kun 85.000 (Billede: ITV)

Med kun 85.000 mennesker på øen var mange fanger kammerater eller slægtninge. Vi mødte Lorraine, for knivkriminalitet, hvis bror Jonno også blev banket op, ligesom hendes on-off kæreste Goldie, for ABH. Lorraine og Goldie regnede med, at de var Bonnie og Clyde. Margo øjenrullet.

Denne sjove fly-on-the-wall-serie begyndte at føles mere som en sitcom end en dokumentarfilm med sin underholdte voiceover.

(Fra venstre til højre) Ross McWhinnie Snr - indsat, Leroy Bonnick stedfortræder - guvernør, Bob Malcolm - guvernør, Jamie Hall - indsat, Natalie Bayle - indsat, Margo - sikkerhedschef i Cain, Armando Armelii - fløjofficer (Billede: ITV)

Goldie, der har Thug Life tatoveret hen over maven, havde besluttet sig for at repræsentere sig selv i retten og gik i gang med Forensics for Dummies.

En hårdmand, mens han lavede sin madbutik i fængslet, nævnte: Jeg kan godt lide min Special K med tranebær i.

Fange Ben havde besøg af sin nans aske og knyttede knytnæve til præsten. Og Lorraine og Goldie havde en elskendes tiff.

Men på trods af de hårde domme har fængslet en lækker sportshal, en fuldt udstyret one-stop-butik og individuelle celler til hver fange (Billede: ITV)

Læs mere

Showbiz -editorens valg
Tearful Kate siger, at børn har & apos; mistet far & apos; Jeff deler snap af den samme Freddie Depp sluttede Amber ægteskab over en poo Kate Garraway bekræfter GMB's tilbagevenden

Næste gang møder vi en fængselsbetjent, der er berygtet for at have croonet med sin guitar. Næppe malurt Scrubs, er det?

engel betydning af tal

Fløjofficer Armando sagde, at han følte, at han boede i en sæbeopera. Jeg vil kalde det mere et reality-fængsel-komediedrama. Alligevel er jeg inde på den lange strækning.

Se Også: