Benefits Street fem år efter: Hvor er andre beboere efter Svampes tragiske død?

Celebrity News

Dit Horoskop Til I Morgen

Det er fem år siden, James Turner Street gjorde sig et berygtet navn på det kontroversielle realityprogram Benefits Street.



Channel 4 -serien, der blev sendt i 2014, satte beboerne i et nationalt søgelys og gjorde usandsynlige berømtheder som White Dee og Fungi.



Fluen på væg -dokumentaren viste kammeratskabet på Winson Green gade med mange af karaktererne, der slår sig sammen, mens de kæmper med et liv på fordele.



Fem år efter, BirminghamLive besøgte James Turner Street for at se, hvordan vejen nu er.

James Clarke - ellers kendt som Fungi - er død i en alder af 50 år (Billede: BPM Media)

White Dee var en af ​​de fremtrædende stjerner i showet (Billede: Kanal 4)



En beboer, en kvinde, der ikke ønskede at blive navngivet, sagde, at James Turner Street havde mistet sit hjerte og sjæl. & Apos;

Hun sagde: 'Jeg har boet her i over 10 år. Vejen har altid haft et ry, men der var nogle rigtige karakterer, der boede på gaden i gamle år, men mange af dem er gået nu.



'Folk som Dee Kelly var fantastiske til gaden, fordi de så ud til de mennesker, der bor her.

'Du ville altid have folk til at banke på døre, komme ind for en kop te og råbe ud til hinanden på gaden.

'Men Dee og mange andre gode mennesker er gået, og jeg tror, ​​at gaden har været vært for sit hjerte og sjæl nu. Folk holder sig generelt for sig selv. '

White Dee

White Dee dukkede op på Jeremy Kyle i februar (Billede: ITV)

Hun talte om sit liv efter Benefits Street i samme episode som Danniella Westbrook (Billede: ITV)

Deidre Kelly, 47, ellers kendt som White Dee , for nylig vist på The Jeremy Kyle Show for nylig for at afsløre, hvordan berømmelse ikke kunne gøre hende rig.

Chatshowværten bød Dee velkommen på en berømthedsspecial i sidste måned sammen med Danniella Westbrook .

Den tidligere James Turner Street -beboer optrådte på Celebrity Big Brother, hvor det blev rapporteret, at hun var blevet betalt 100.000 pund for hendes tid, men hun sagde, at 'det var ikke engang det halve'.

Hun nød også andet tv -arbejde og avis- og magasinaftaler, inden hun flyttede væk fra gaden, som hun har sagt var en af ​​hendes største beklagelser.

Men den 46-årige, der er kommet sig efter en større hysterektomioperation, sagde, at hun også har lidt ondskabsfuld trolling fra grusomme racemishandlere.

Dee

White Dee sagde, at de rapporterede 100.000 pund, hun blev betalt for Celebrity Big Brother, ikke engang var 'halvdelen af ​​det'

Fordele Street og Celebrity Big Brother tv -stjerne White Dee (Deirdre Kelly) møder fans ved et optræden i Walkabout Bar, Hanley, Stoke.

Dee fortsatte med at se celeb -optrædener og magasinaftaler, men siger, at berømmelse ikke har gjort hende rig (Billede: Exclusivepix)

White Dee fortalte Jeremy om skamløbet natten over: 'Det var dagen efter, det ramte. Det var klart, at showet var sendt, aviserne var kommet ud, og så begyndte misbruget. '

Hun tilføjede: 'Jeg har aldrig nogensinde oplevet racemishandling i mit liv, før ... [showet startede].

'Og nogle af de trusler, der var rettet mod mig, og nogle af mine børn på grund af deres farve, var modbydelige.'

Hun sagde, at hun stadig holder kontakten med nogle af vennerne på vejen.

Men hun ser ikke længere dem, der er omtalt i det populære Channel 4 -program, der første gang blev sendt tilbage i 2014 - som f.eks Black Dee og Svampe og 50p mand .

Black Dee

Black Dee blev idømt syv års fængsel (Billede: PA)

Samora Roberts AKA Black Dee, 34, blev fængslet i syv år i januar 2016 for at besidde levende ammunition og knække kokain med det formål at levere.

Hun blev oprindeligt anholdt i juni 2013, efter at en Smith-og Wesson-patroner med 38 kaliber blev fundet under politiangreb.

Kuglerne blev gemt i en sko inde i en vasketøjskurv i hendes hjem.

Samora var en af ​​de første Benefits Street -beboere, der ramte Channel 4 -producenterne for at 'udnytte' lokalbefolkningen.

Hun fik senere en offentlig spyt med den tidligere ven White Dee og påstod, at hun var en 'udsolgt' for at have optrådt på CBB.

Smoggy alias 50p mand

Smoggy

Smoggy (Billede: Birmingham Mail)

Dør-til-dør sælger Smoggy, det rigtige navn Stephen Smith, blev kærligt kendt som '50p Man' efter at have solgt husholdningsartikler til rimelige priser til beboerne i Benefits Street.

Hans iværksætterånd fangede millionæren Charlie Mullins opmærksomhed, som tilbød ham en aftale på 10.000 pund om at åbne en rabatbutik på 50 p. For at konkurrere med Poundland.

Desværre faldt de ud, og forretningsforanstaltningen skete ikke.

Mullins hævdede, at Smoggy kunne være blevet millionær og bebrejdede 'dårlige råd fra folk omkring ham' for, at aftalen faldt igennem.

Svampe

Svampe døde i en alder af 50 år den 1. juli 2019

Mandag den 1. juli blev det rapporteret, at Svampe, det rigtige navn James Clarke, var død af et hjerteanfald i en alder af 50 år, tilsyneladende udløst af en overdosis medicin.

Politi og ambulancebesætninger blev tilkaldt omkring klokken 2.45, men kunne ikke genoplive ham.

Dødsårsagen kendes ikke, men politiet betragter det ikke som mistænkeligt.

James havde boet i et hus for at genoprette narkomaner i Birmingham i sine sidste måneder og neddæmmet op til fem liter cider om dagen, Sol rapporter.

Han havde kæmpet med alkohol og crack -afhængighed i årevis.

En ven af ​​tv -stjernen afslørede, hvordan Fungi havde nedtaget fem liter cider om dagen i sine sidste måneder.

James Clarke - kendt under kaldenavnet Fungi - havde ryddet op fra medicin, afbilledet i april 2016 (Billede: BPM Media)

'Han boede på et vandrehjem med ti værelser med en fyr i hver,' fortalte vennen til avisen.

Mens White Dee og andre stjerner fortsatte med at nyde berømmelse efter Benefits Street, fortalte Fungi, hvordan han havde levet hårdt i Moseley.

Svampe, der ikke var i stand til at læse eller skrive, påstod engang, at det var ham, der kom med titlen på den populære tv -serie.

Ash Chowhan, der arbejder som boligforvalter for ejendommen, hvor Fungi, blev fundet i de sidste to år, beskrev ham som en & apos; stor fyr. & Apos;

the handmaid's tale sæson 3 uk

Han sagde: 'Det er en meget trist nyhed, fordi Fungi var en meget god lejer af os. Han var bare en rar fyr, det er bare trist at se ham gå sådan.

'Hver gang jeg gik forbi, plejede jeg at chatte med ham, han var en fantastisk fyr. Han plejede at være en stor problem sælger. Vi ville støtte ham i boligen. '

Lee Nutley

Lee Nutley døde desværre i 2016 (Billede: Kanal 4)

Lee Nutley, der også optrådte i Channel 4 -serien, blev desværre fundet død i oktober 2016.

Kroppen af ​​reality regelmæssigt blev opdaget af et ambulancebesætning i et hjem i Stockton, hvor den anden serie af programmet blev filmet.

Lee, der var i 40'erne, var en af ​​seks beboere, der blev fulgt af et kamerahold under showet, der ramte skærme i maj 2015.

Han led i en række sundhedsmæssige problemer i de seneste år, herunder epilepsi og heroinafhængighed, men han menes at have forsøgt at få sit liv sammen igen.

Den berygtede James Turner Street blev den usandsynlige ramme for en Channel 4 -dokumentarserie (Billede: Birmingham Mail)

Politiet faldt ned på James Turner Street i sidste uge i tre dage for at tackle fluefældning, problemer med ubeskattede køretøjer, dobbeltparkering og sjuskede udlejere.

Politiet tweetede billeder af operationen, der viste, at køretøjer blev bugseret på bagsiden af ​​bjærgningskøretøjer.

Razia Bibi har boet på James Turner Street i de sidste fem måneder. Fru Bibi arbejder på en lokal skole.

Den 47-årige fortalte BirminghamLive: 'Jeg vidste ikke rigtigt meget om James Turner Street, da jeg først ankom. Jeg ved, at folk taler om dets ry, men jeg synes ikke, det er for dårligt og går videre med mine naboer.

Det er fem år siden, gaden blev kendt (Billede: Birmingham Mail)

'Politiet kom til gaden i sidste uge og slæbte biler væk, som var ubeskattede. Der er meget skrald og fluefældning i vejen. Det trænger til en god oprydning. '

En anden beboer var 30-årige Nela Declistovac, der flyttede ud på gaden i 2015.

Nela studerer til en kandidatgrad i økonomi og finans og arbejder også på et plejehjem.

Hun sagde: 'Jeg kendte til ryget, da jeg ankom. Showet forsøgte at skildre folk, der bor på gaden, som fordele, men mange mennesker på gaden arbejder hårdt. Jeg læser til en kandidatgrad, og jeg arbejder også på et plejehjem.

White Dee tørrer en tåre af Celebrity Big Brother, da hun taler om Benefits Street

White Dee tørrer en tåre af Celebrity Big Brother, da hun taler om Benefits Street (Billede: Kanal 5)

Deidre Kelly

Deidre kommer ind i CBB -huset (Billede: Karwai Tang/WireImage)

'Jeg prøver at holde mig selv for mig selv. Det kan være en ganske skræmmende gade. Politiet var her i sidste uge.

'Der har været et problem med ubeskattede køretøjer og ulovlig dobbeltparkering. Gaden er dog øjet.

'Der er så meget affald på gaden, og det er et paradis for fluetippere. Ting som sofaer og køleskabe dumpes bare på gaden. Jeg ville bare ønske, at der ville blive gjort noget for at rydde op. '

Yousif, 35 år, der arbejder i bilindustrien sagde: 'Showet fremstillede James Turner som en gade fuld af mennesker, der søger fordele.

'Der er naturligvis mennesker på fordele, der bor på gaden, men der er også mange hårdtarbejdende mennesker, der bor på gaden. Jeg synes, at tv -programmet skildrede gaden var uretfærdigt. '

Benefits Street blev første gang sendt den 6. januar 2014 og løb i fem afsnit.

Har du en historie at sælge? Kontakt os på webtv@trinityNEWSAM.com eller ring til os direkte 0207 29 33033

Se Også: