Bedste iPad Pro-apps til at få din kunstneriske saft til at flyde med Apple Pencil-pennen

Teknologi

Dit Horoskop Til I Morgen

Apples helt nye 9,7 tommer iPad Pro kom til salg over hele verden i dag og tilbyder specifikationerne for den superstore iPad Pro, der er proppet ind i kroppen på iPad Air 2.



Den nye iPad Pro har forbedret ydeevne og grafik, en lysere skærm, et 12-megapixel bagkamera og et system med fire højttalere, der giver dobbelt så meget lydoutput som iPad Air 2.



betydningen af ​​tallet 47

Den kommer i sølv, space grey, guld og en ny rosa guld metallic finish, og starter ved £499 .



For mange mennesker er den vigtigste opgradering dog kompatibilitet med Apples stylus, Apple Pencil, som blev lanceret sammen med 12,9 tommer iPad Pro i september 2015.

Sammen med Apple Pencil kan iPad Pro udgøre et lærred til alt fra skitsering i parken til at kommentere en note, til at tegne en plan for dit drømmehus.

Den nye 9,7-tommer iPad Pro er kompatibel med Apple Pencil (Billede: Getty)



Men hvis du ikke er så kunstnerisk anlagt, kan det føles lidt mærkeligt at begynde at bruge Apple Pencil – som i modsætning til de fleste stylus har en hård spids med sensorer i spidsen.

Det betyder, at den kan registrere præcist, hvor hårdt Apple Pencil trykkes ned, så du kan skabe en række forskellige effekter ved at trykke hårdere for at tegne tykkere linjer og bruge en blid berøring til tjusede hårlinjer.



Den kan også beregne orienteringen og vinklen på din hånd, så du kan skabe skyggeeffekter ved at vippe Apple Pencil, som du ville gøre med en kul eller konventionel blyant.

Vi har sammensat en liste over fem apps, der vil hjælpe med at få din kunstneriske saft til at flyde, hvis du vil begynde at eksperimentere med iPad Pro og Apple Pencil.

1. Millie Marottas farvelægningseventyr

Gratis + køb i appen

Millie Marotta's Coloring Adventures iPad Pro

Millie Marotta's Coloring Adventures iPad Pro

Malebøger til voksne er blevet et fænomen de seneste måneder, og nu er bestsellerforfatteren Millie Marottas uhyre populære illustrationer af plante- og dyreverdenen blevet omdannet til en farvelægningsapp for voksne.

Apple Pencil giver det perfekte niveau af præcision til at farvelægge Marottas designs, før du deler dit færdige billede på sociale medier. Appen er også tilgængelig til iPad Air 2 og iPad mini 4, så folk kan farvelægge med fingerspidsen.

Det er gratis, med fem tegninger som startpakke. Yderligere designs er tilgængelige som køb i appen.

bedste vejr-app i Storbritannien 2018

Hent nu

2. Forme 3

£4,49

Procreate til iPad Pro

Procreate til iPad Pro

Procreate er en kraftfuld skitserings-, male- og illustrationsapp, der indeholder en komplet kunstners værktøjskasse.

For begyndere er en god måde at prøve det på at importere et yndlingsbillede fra din kamerarulle og derefter tilføje et 'lag' til at skitsere over det, før du fjerner fotolaget, så du har en simpel skitse.

Du kan derefter bruge maling eller blækeffekter til at farvelægge din skitse, hvis du ønsker det, eller lade den være som en simpel pen- eller blyantstregtegning.

Hent nu

åndelig betydning af 7777

3. Papir af FiftyThree

Gratis + køb i appen

Paper 3.3 til iPad Pro

Paper 3.3 til iPad Pro

Kreative tænkere verden over bruger Paper som en del af deres arbejdsgang, og de designer alt fra flowdiagrammer til storyboards, til wireframes til arkitektoniske skitser.

Men du behøver ikke at være en kreativ professionel for at bruge Paper til hurtigt at fange ideer, når de rammer - som noter, fotos, skitser eller diagrammer.

Havde du en god idé? Sæt det på papir.

Hent nu

amelia lavet i chelsea

4. Pixelmator

£3,99

Pixelmator til iPad Pro

Pixelmator til iPad Pro

Hvis du altid har ønsket at retouchere eller ændre dine billeder, men syntes Photoshop var for skræmmende, er Pixelmator et godt begynderværktøj.

Det er et kraftfuldt, fuldt udstyret, lagbaseret billedredigeringsprogram, der lader dig retouchere og forbedre billeder, skitsere og male med nogle enkle værktøjer og din fingerspids.

Hent nu

prins george af cambridge

5. Zen Brush 2

£2,29

Zen Brush 2 til iPad Pro

Zen Brush 2 til iPad Pro

Zun Brush 2 giver dig mulighed for at skabe delikat østlig-inspireret kunstværk ved at anvende lys og skygge med Apple Pencil.

Du kan nøjagtigt kontrollere tegnepositionen og ændre tykkelsen af ​​dine linjer ved at justere trykket af dine slag.

Derudover kan du ved at bruge Split View tegne, mens du samtidig ser på et referencebillede efter eget valg.

Hent nu

Læs mere: iPad Pro anmeldelse: Du vil ikke røre dit skrivebord i ugevis i træk

datatal ='3' data-numberedMest læste
Gå ikke glip af

Se Også: