Aston Villa -fans kaster CABBAGE på Steve Bruce under den dramatiske Preston -uafgjort, da presset bygger på Villans -chefen

Fodbold

Dit Horoskop Til I Morgen

Aston Villa -fans kastede en kål på Steve Bruce med den belejrede chef under stigende pres efter en dramatisk uafgjort hjemme mod Preston.

Villans kom ud med et point efter uafgjort 3-3, på trods af at de havde en 2-0-føring ved pausen efter mål af Jonathan Kodjia og Tammy Abraham.

Men James Chester så rød ni minutter inde i anden halvleg, og Daniel Johnson konverterede det resulterende straffespark til North End.

Paul Gallagher udlignede 11 minutter fra tid før Louis Moult så ud til at have snuppet en sen vinder til Preston.

(Billede: Birmingham Mail)

gino d acampo navneændring

Men Yannick Bolasie lettede noget af presset på sin manager ved at udligne i stoppetid, selvom Glenn Whelan kunne have gjort det endnu bedre.

Han missede et straffespark med kampens sidste spark for at nægte værterne, hvad der ville have været alle tre point.

Det er kun en sejr i 10 til Bruce og Villa og deres anden på hinanden følgende uafgjort efter en 1-1 dødvande med Bristol City ved Ashton Gate fredag ​​aften.

peter andre baby født

En Villa -fan åbner sin frustration (Billede: Birmingham Mail)

Bruce tog Villa til inden for en whisker i Premier League sidste periode, men de blev slået i playoff -finalen af ​​Fulham.

En tumultrig sommer fulgte, og kun tre sejre i denne periode efterlader dem 12. i mesterskabet, syv point fra de to bedste.