9 gratis ting, du kan gøre krav på på din fødselsdag

Tilbud

Dit Horoskop Til I Morgen

Fødselsdagskage

Tillykke med fødselsdagen! Lad freebies begynde ...(Billede: Getty)



1. Gratis overraskelse (prosecco)

Pizza Express

Nu til overraskelsen



Tilmeld dig til MyPizzaExpress . De lover dig en fødselsdagsoverraskelse (rygter om at være en flaske prosecco). Vi har også hørt, om du tilmelder dig Prezzos mailingliste , kan du gøre krav på en lignende flaske boblende.



2. Gratis milkshake

Bringer alle fødselsdagsdrengene til værftet

prins Andrew kropssprog

Hvis du føler dig nostalgisk til barndommen, kan du tjekke Ed's Easy Diner - de giver dig en gratis milkshake på din fødselsdag. Du nødt til at deltage i Ed's Club , men den gratis burger, du får, når du tilmelder dig, gør det meget lettere.

3. Gratis pasta eller pizza

Dit liv: Spaghetti og kødboller

Fejr New York-stil



Amerikansk italiensk restaurant Frankie and Benny's har en fødselsdagsklub med forskellige tilbud afhængigt af din alder. Voksne får et gratis hovedmåltid og en værdikupon på £ 10 for et genbesøg.

ægkort ppi refusion

4. Gratis grill

Bøfferne står højt på min fødselsdag



Hvis du kan lide at fejre dine forbigående år med lidt bøf, skal du deltage i Beefeater Grill belønningsklub . Udover at indsamle point og særlige tilbud, er du lovet et gratis måltid på din fødselsdag.

5. Gratis halvliter

En halvliter øl

Iskold OG gratis (Billede: Getty)

Start festlighederne med en gratis halvliter på en pub i Marstons. Lige Klik her for at finde din lokale pub og tilmelde dig deres nyhedsbrev. Du modtager en værdikupon på din fødselsdag.

6. Gratis latinamerikansk mad

Hvem ved, hvor dit gratis måltid tager dig hen? (Billede: Reuters)

Gør din fødselsdag til et karneval på Las Iguanas. Den sydamerikanske restaurant giver dig en gratis hovedret hvis du tilmelder dig nyhedsbrevet her .

7. Gratis skønhedspleje

Calvin Klein læbestift

Se pæn ud til din fødselsdag (Billede: Pound Shop)

Hvem siger, at du ikke bliver smukkere med alderen? N.dulge -medlemmer modtager en fødselsdagsgodkendelse samt komplementære prøver - tilmeld dig her .

8. Gratis pub

Toptip: Fantastisk med Yorkshire Pudding

Lager op til næste år

Shepherd Neame har en kupon til en gratis hovedret på en af ​​dens pubber, hvis du tilmelder dig fødselsdagsklub . Du kan find din lokale her .

9. Gratis babyfoto

Sig Freee

48 engel nummer betydning

Fejrer du dit barns første fødselsdage? Hvis du tilmelder dig pixifoto & apos; s fødselsdagsklub, får du et gratis babyshoot.

Det er ikke alt ...

Nævn altid, at det er din fødselsdag for restaurant- og barpersonale - du kan få en ekstra godbid.

For at få vores tips om at spare penge, samt de bedste tilbud og tilbud, vi har set, skal du abonnere på NEWSAM Money's ugentlige nyhedsbrev herunder

Du kan også lide os på Facebook for at få penge til at spare ideer, nyheder og guider ...

Se Også: