10 bedste standblandere i 2018 - inklusive KitchenAid - da Bake Off udløser salgsstigning

The Great British Bake Off

Dit Horoskop Til I Morgen

Kenwood Chef Titanium er en personlig favorit



Denne artikel indeholder tilknyttede links, vi modtager muligvis en provision på ethvert salg, vi genererer fra den. Lær mere



Der er ikke noget, der ligner Great British Bake Off for at få os i humør til at lave alle kager, småkager, tærter og friskbagte brød.



Men så snart vi er kommet tilbage fra butikkerne og lagde alle vores ingredienser på siden a la Ready Steady Cook, indser vi ofte, at vi seriøst mangler i udstyrsafdelingen. Nemlig: en standmixer.

Hvis du ikke har vanvittige mængder armstyrke og har lyst til at samle en lækker maskine til at hjælpe dig på blandingsfronten, har vi udvalgt de ti bedste standmixere derude lige nu til alle budgetter, fra store mærker som f.eks. KitchenAid, salvie og svane. Mary Berry, spis dit hjerte ud.

1. KitchenAid Artisan Stand Mixer, £ 349

Ikke bare et smukt ansigt



Når det kommer til standmiksere, som enhver, der har lyst til en efter et stykke tid, vil vide, er der en klar favorit: KitchenAid.

danielle lloyd baby navn

Med sit smukke retro -ydre, der kommer i en række markante farver, er den ikoniske maskine også lige så god som at blande, ælte og piske også, som den ser ud som smuk. Der er også en ekstra lang ledning, og den er opvaskemaskinevenlig. Nu mangler vi bare en måde at få råd til det ...



Få det fra AO.com for £ 349

2. Kenwood Chef Titanium XL, 479 kr

Vi elsker udseendet af denne mixer

Mens den originale version af denne maskine stammer tilbage fra 1950, har mærket fuldstændig fornyet sin troværdige standmixer til nutiden med et ultra futuristisk look.

Med otte hastighedsindstillinger og muligheden for at købe et væld af spændende tilføjelser (pastaproducent nogen?), Er denne mixer også en smule mere støjsvag end nogle af sine andre rivaler. Men også en del dyrere.

Få det fra Amazon for £ 479

3. Cuisinart Stand Mixer, 299,95 £

Den bedste 'budget' -mulighed - selvom den stadig er et par hundrede

Med en massiv tolv hastighedsindstillinger (potentielt det største beløb, vi nogensinde har set), er dette superstille stykke maskine en absolut stjæle til en pris under £ 300, der fuldender hver opgave, du giver den til perfektion.

Det er også super let at konfigurere og rengøre, og det er ikke overraskende, da Cuisinart -mærket har lavet køkkentilbehør i over 30 år nu, og de stadig er toppen af ​​spillet.

hvor gammel er sharon i eastenders

Få det fra John Lewis for £ 299,95

Læs mere

The Great British Bake Off 2018
The Great British Bake Off seneste nyheder Hvem er Noel Fielding? Hvem er Paul Hollywood? Hvem er Sandi Toksvig?

4. Sage The Scraper, 169 kr

En af de bedste startmixere derude

Hvis du leder efter en ikke -støjende maskine, er dette en af ​​de bedste derude - imponerende i betragtning af prisen.

En god for dem, der ønsker at fortsætte deres snak, mens de laver mad, dette opfylder alle de sædvanlige krav og leveres med et rustfrit stål og en glasskål, afhængigt af hvad du er ude efter.

Få det fra AO.com for £ 169

5. Kenwood Classic Chef, £ 144

En solid mulighed for dem, der ikke er for travle med udseende

En af de billigste modeller derude lige nu, bare fordi denne standmixer ikke har et børstet krom ydre, betyder det ikke, at den ikke stadig er en stærk konkurrent.

Med fire forskellige hastighedsindstillinger plus en pulsfunktion gør dette alt, hvad du vil have det til at gøre - selvom det er lidt på den støjende side.

Få det fra AO.com for £ 144

6. Crux Bake and Blend, 199,99 £

Den smukkeste af dem alle

Udover et faldende smukt ydre er dette også en masse maskine til dine penge, hvilket giver dig hele 5.5 liter.

Vi ved ikke, hvorfor du har brug for det, men bare hvis du gør det, er der også en pulsfunktion til korte, kontrollerede bursts samt en kraftig 1200w motor og otte hastighedsindstillinger. Fancy.

pavens fupdræbers dans

Få det fra Lakeland for £ 199,99

7. Smeg Stand Mixer, £ 259,99

Vi vil have en Smeg alt - køleskab, brødrister, kedel, mixer, you name it

Selvom den måske ikke har de samme prestigefyldte blandingsevner som sin anden flotte rival (den mægtige KitchenAid), er der ingen tvivl om, at alle Smeg's opfindelser er skønhed.

Desværre er dets færdigheder ikke helt på niveau med andre £ 300+ standmixere, men der er ti forskellige hastighedsindstillinger, så du kan ikke give dem fejl ved anstrengelse.

Få det fra Very for £ 259,99

8. Bodum Bistro Electric Stand Mixer, 130,06 £

Designbevidste bagere - denne er til dig

Hvis du ikke kan lide masser af forskellige maskiner spredt ud over din side, men også er meget opsat på at investere i en blandemaskine for at hjælpe dig på din bagerejse, har Bodum opfundet lige præcis dét til det.

Det leveres også med en aftagelig stænkskærm, der er fantastisk til at holde dit hus - og bordpladen - rent.

Få det fra Amazon for £ 130,06

Læs mere

Bedste husholdningsapparater
Vaskemaskine Støvsuger Strygejern Fødevareforarbejdningsvirksomheder

9. Fearne by Swan, 199,99 £

Ikke den mest dygtige, men se på alle de farveindstillinger!

Svanemærket, der er godkendt af Fearne Cotton, ser ud til at ramme sig selv som budgetversionen af ​​KitchenAid - med en række forskellige nuancer at vælge imellem (tolv for at være præcis) - inklusive masser af pasteller.

hvilke oplysninger der kræves for bankoverførsel

Mere velegnet til yngre kokke, der måske er glade for en hjælpende hånd til deres bagning, men ikke forventer de mest komplekse opgaver, fungerer denne enhed kun i tre minutter ad gangen.

Få det fra Amazon for £ 199,99

10. Judge Stand Mixer, 32,99 £

Perfekt til dem, der ser øre

Okay, så det er bestemt ikke den bedste standmixer derude, men det er absolut den billigste og stadig en solid mulighed for dem, der ønsker at forstærke deres bagespil uden at gå konkurs.

Med fem hastighedsindstillinger, samt piskeris og dejkroge, gør det jobbet (omend med en masse skålskrabning fra din side), og kan også sættes i opvaskemaskinen bagefter. Det gør & apos;

Få det fra Amazon for £ 32,99

Se Også: